Bedankt voor jullie inzet tot nu toe. Wij zijn erg blij met jullie steun.

Het einde van de verbouwing komt in zicht. De aannemer gaat eind januari de vloeren in Tintestein aanbrengen, waarna de vloer uit moet harden. Dit geeft ons de tijd om het schilderwerk aan te gaan pakken. Op 10 februari willen we hiermee beginnen. Wat er gedaan moet worden is onder andere het sauzen van de muren, schoonmaken, opschuren en aflakken van de kozijnen en deuren en het schilderen van de plinten.

Net als de vorige keren kunnen jullie aangeven welke dagdelen het beste uit komt en waar de voorkeur naar uit gaat.

Ben je een enthousiaste klusser? Of heb je handige familie, vrienden of buren? Kom dan gezellig met z'n allen klussen op zaterdag 10, 17, 24 februari, 3 en/of 10 maart. Wij zorgen voor begeleiding en uitleg bij het klussen, gereedschap en materiaal, gezelligheid, muziek en koffie/thee/fris met koekjes. Het enige dat je zelf hoeft mee te nemen zijn kleding die kapot mag of vies mag worden, een goed humeur en eventueel lunch als je de hele dag komt helpen en tussendoor niet naar huis gaat.

De globale planning staat hieronder. Mochten we sneller zijn of met meer mensen, dan kunnen we vast werkzaamheden van de andere dagen oppakken voor zover mogelijk.

10-02 Sauzen wanden verenigingsgebouw 
10-02/17-02  Sauzen wanden voormalig peuterspeelzaal 
10-02/17-02  Sauzen wanden toekomstige winkel 
17-02  Sauzen wanden gang
17-02  Opschuren en schoonmaken kozijnen verenigingsgebouw
24-02 Schilderen kozijnen verenigingsgebouw 
24-02  Schilderen plinten 
24-02  Opschuren en schoonmaken kozijnen voormalige peuterspeelzaal 
24-02 Opschuren en schoonmaken kozijnen toekomstige winkel
03-03 Schilderen kozijnen voormalige peuterspeelzaal
03-03 Schilderen kozijen toekomstige winkel
03-03 Opschuren en schoonmaken kozijnen en deuren in de gang
03-03 Opschuren en schoonmaken kozijnen en deur tuinkamer
10-03 Schilderen kozijnen en deuren in de gang
10-03 Schilderen kozijnen en deur tuinkamer

 

Zaterdag 10 maart is het ook NL doet dag. Op die dag willen we willen we nog andere klussen in en om Tintestein gaan aanpakken. Berichtgeving daarover volgt nog.

Heb je op bovenstaande data tijd? Of ken je mensen die willen helpen en tijd hebben?

Dan kan je jezelf vanaf nu opgeven door het formulier/onderstaande gegevens in te vullen en het formulier/je gegevens met als onderwerp “aanmelding zelfwerkzaamheid Tintestein” te mailen naar: tintestein

In principe is het de planning om op zaterdagen de werkzaamheden uit te voeren. Mocht je door de weeks overdag of ’s avonds kunnen, dan kan je dat eveneens aangeven. Als we genoeg aanmeldingen daarvoor hebben, kunnen we een extra dagdeel in plannen.

Naam

:

 

Telefoonnummer

:

 

Email

:

Adres

:

 

Pc en woonplaats

:

 

                                                                                                                                              

Ik ben er:

‘s ochtends

‘s middags

Mijn voorkeur gaat uit naar

10-02

 

17-02

 

24-02

 

03-03

 

10-03

 

                       

Is je nieuwsgierigheid gewekt en wil je meer weten over de voortgang van de verbouwing en nieuwbouw van Tintestein? Dan kun je dit vinden op de websites van Tintestein, O.D.I. en Stichting Tinte 400: www.tintestein.nl, www.ODI-tinte.nl en www.tinte.nl

Als je vragen of suggesties hebt over het klussen of de verbouwing van Tintestein dan horen we dat graag. Je vragen en suggesties kun je sturen naar tintestein.

Hopelijk tot ziens bij het klussen en verbouwen van Tintestein. We kijken uit naar jullie gezelligheid, aanwezigheid en hulp. Iedereen is welkom om te komen helpen.

Hartelijke groet,

Erik den Adel, Taco Blok, Piet Beukelman, Marco Koppenol, Ewout van Oordt, Marco Rehorst, Jaap Roskam en Geeske Steenwijk

De Commissie Bouwen