Voor iedereen die Tinte en de activiteiten die er plaats vinden een warm hart toe draagt.


Vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen in Tinte hebben tijdens de door de gemeente georganiseerde inwoneravond voor Tintenaren op 11 februari hun plan betreffende de toekomst van de leefbaarheid in Tinte uiteengezet. Het plan betreft de realisatie van een gezamenlijk Verenigingsgebouw in voormalige basisschool Tintestein.
Een voorwaarde voor de realisatie van het onderkomen, waar plaats is voor alle verenigingen en stichtingen in Tinte, is een sluitende exploitatie en een reserve om tegenvallers op te kunnen vangen. Het grootste gedeelte van het bedrag wat als voorwaarde in reserve dient te blijven kan door de verenigingen worden opgebracht.
Om ons mooi Tinte levendig te houden en dit plan financieel te ondersteunen kunt ook u uw steentje bijdragen.
U kunt al voor € 5,- meehelpen ter ondersteuning van het Verenigingsgebouw Tintestein en op deze manier uw bijdrage leveren aan de leefbaarheid in Tinte.
In de Odiaan en het huidige Verenigingsgebouw naast de school hangen intekenlijsten waarop u uw naam, het aantal stenen ter waarde van € 5,- dat u bijdraagt en uw telefoonnummer kunt invullen. Ook hangen hier, voor uw administratie, briefjes met daarop het speciaal voor deze actie geopende rekeningnummer.
U kunt uw bijdrage rechtstreeks storten op dit rekeningnummer:
NL49 RABO 0301 7164 12 t.n.v. St. Verenigingsgebouw Tinte
Ovv : “Ik draag een steentje bij” en ik maak ……… X € 5,= over
Wilt u van de ontwikkelingen op de hoogte blijven, geeft u dan uw e-mailadres door via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kan Tinte op uw steun rekenen?