Tintestein

Na de zomervakantie is er gestart met de bouw van de gymzaal en het realiseren van de kleedkamers. Ook wordt er in Tintestein nog veel geklust om het helemaal af te krijgen. We zijn heel blij met de inzet van de mensen die ons hierbij helpen. Komende periode gaat het klussen nog door en zijn we nog op zoek naar mensen die ons hierbij willen helpen.

Wat moet er nog gedaan worden?

Zaterdag 3 november is er gestart met het isoleren van de zolder in Tintestein. Hier zal komende weken verder aan gewerkt worden. Deze zolder zal gebruikt gaan worden om spullen van de verschillende verenigingen op te slaan.
2018 11 03 10.30.36

04

2018 11 03 12.19.40 1024x768

2018 11 03 12.19.50 1024x768

Aanstaande zaterdag (10 november) moet het materiaal voor de kleedkamers naar binnen gesjouwd worden. Zodra het kan zal er gestart worden met het realiseren van de kleedkamers.
Er zijn nog kozijnen die geschuurd, gegrond en geverfd moeten worden.
De eerste schoonmaak klussen komen er ook aan.

Wanneer wordt er geklust?
Elke zaterdagochtend van 9.00 tot +/- 12.30 uur
Elke maandagavond van 18.30 uur
Ook is het mogelijk om met een groepje op een ander moment te komen helpen. Zo heeft een groep van O.D.I. laatst op woensdagavond niet gesport maar is wezen klussen. Dit kan natuurlijk ook na het repeteren of een vergadering.

Wilt u ons helpen geef dit dan door aan Anita Schuurhuis. mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. u ontvangt dan de laatste berichten over het klussen zodat u weet wat er gedaan gaat worden en of er extra handen nodig zijn.

We hopen dat u na het lezen van de informatie weer op de hoogte bent van de vorderingen in Tintestein maar dat we zeker nog hulp nodig hebben om de puntjes op de i te kunnen zetten.

Hartelijke groet,
Bestuur Stichting Ons Tintestein