Aannemer van Weenen is in week 37 begonnen met het heien van de palen, deze staan inmiddels in de grond en zijn vol gestort met beton. In week 38 wordt het grondwerk gedaan en dan gaat het opbouwen van de sportzaal beginnen. Er is een hele strakke planning. Als er niks tegenzit dan is de sportzaal klaar op 22 december 2018.

Kleedkamers

In het oude bestaande kleuterlokaal in Tintestein zal een verbouwing gaan plaats vinden. Hier komen 2 kleedkamers.

kleedkamer

Onderstaande werkzaamheden zullen met vrijwilligers (zowel dames als heren) uitgevoerd gaan worden om deze kleedkamers te realiseren.

  • Het verwijderen en opslaan van de plafondplaten en weghalen en afvoeren van de metalen (blik) profielen waar deze platen in liggen. De hangers blijven hangen waar ze nu zijn bevestigd!
  • Het MIVA toilet moet naar achter worden verplaatst waardoor het keukentje wat aan de andere kant van de muur zit verwijderd en afgevoerd moet worden. Die betreffende muur moet worden gesloopt evenals de muur aan de voorkant van het MIVA toilet. De huidige toiletdeur plus kozijn moet behouden blijven.
  • Het aanbrengen en plaatsen van de Metal stud wanden. Aannemer van Weenen zal de maatvoering op de grond uit zetten en onder begeleiding van een ervaren timmerman zullen we een start gaan maken.
  • Het plaatsen van de wanden vindt plaats door metalen profielen te bevestigen waar gipsplaten tegenaan worden geschroefd. In de binnenkant van de wand wordt isolatiemateriaal aangebracht. Vervolgens zullen wanden en vloeren betegeld moeten gaan worden.

De eerste klusdatum is bekend!
Vanaf zaterdag 22 september 9 uur gaan we starten met sloopwerkzaamheden. Erik den Adel zal deze dag aanwezig zijn om uitleg te geven wat er gebeuren moet.
We hopen dat een aantal mensen zich hiervoor aanmelden, want zonder uw hulp kan dit project niet! U kunt zich aanmelden voor het klussen via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of in de Odiaan op de intekenlijst op het prikbord.
Mocht u op zaterdag niet kunnen, maar wel graag willen helpen! Geef ons door op wat voor dag en dagdeel u wel beschikbaar bent. Dan plannen we meerdere klusmomenten in. Dan nemen we contact met u op!