De voorbereidingen voor de bouw van de gymzaal zijn in volle gang. De aannemer gaat na de zomervakantie starten met de nieuwbouw. Mogelijk wordt er nog iets georganiseerd rondom de eerste handeling. Houd hiervoor de mail, krant en facebook in de gaten.

Begin oktober zal gestart worden met het maken van de kleedkamers. Het realiseren van de kleedkamers is voor een groot deel zelfwerkzaamheid. Om de kleedkamers te kunnen maken zal er eerst het e.e.a. gesloopt moet worden om vervolgens de wanden en plafonds te kunnen maken en e.e.a. te betegelen. Om dit te kunnen doen is man/vrouwkracht nodig.

Vele handen maken licht werk daarom aan jullie deze oproep!

Ken je iemand of wil je komen helpen vanaf begin oktober, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. je contact gegevens en laat weten waar je voorkeur naar uit gaat qua werkzaamheden en wanneer je  beschikbaar bent. Avonduren, weekenden, doordeweeks?

U hoort dan van ons wanneer we uw hulp kunnen gebruiken.

Kent u handige mensen in uw omgeving die misschien niks met O.D.I. hebben maar wel bereid zijn om te helpen klussen ook deze mensen zijn van harte welkom!!!

We wensen u een mooie zomer toe en zien u na de zomer graag bij het realiseren van de kleedkamers!

Hartelijke groet,

Bestuur en commissie gymzaal