Met zwangerschapsyoga beleef je op een bewuste manier je zwangerschap. Er is aandacht voor alle fysieke en emotionele aspecten rondom zwangerschap en bevalling. Een ongeboren baby is heel ontvankelijk voor de lichamelijke en geestelijke gesteldheid van de moeder. Door je, middels het doen van yoga bewust te zijn, kan er een basis gelegd worden voor een harmonieuze ontwikkeling.

Zwangerschapsyoga biedt houdings-en bewegingsoefeningen tijdens de zwangerschap om je voor te bereiden op de geboorte van je kindje.Naarmate je bewuster met je lichaam omgaat, krijg je meer zelfvertrouwen in jezelf en in de bevalling. De lessen zijn gericht op meer lichaamsbewustzijn, conditie, het onderhouden van soepele spieren en gewrichten. Het beheersen van je adem en al gehele ontspanning.

Na het succes van cursussen zwangerschapsyoga is het vanaf maandag 5 maart a.s. mogelijk lessen zwangerschapsyoga te volgen.Deze lessen worden gegeven op maandagavond van 18.30 tot 19.30 uur in Gymzaal de Odiaan in Tinte. De kosten per les zijn 9,50, contant af te rekenen bij de leiding.

Anja Hilleman is opgeleid gediplomeerd docent zwangerschapsyoga. Deze les is al mogelijk vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent maar ook in een later stadium van de zwangerschap.

Wilt u meer informatie of deelnemen aan de zwangerschapsyoga? Dan kunt u contact opnemen met Anita Schuurhuis tel: 06-46636760

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..