Contributie 2023

De contributie voor het jaar 2023 bedraagt:
€ 84,00 (tot en met 15 jaar)
€ 109,00 (vanaf 16 jaar)
€ 109,00 (body-fit /dance fitness)
€ 109,00 (zumba)
€ 204,50 (yoga)

Voor turn / body-fit / dance fitness en zumba leden worden de bedragen verhoogd met de bondscontributie.
De contributie is op basis van 40 lessen.
1. Bondscontributie wordt door de club aan de KNGU afgedragen. Voor 2023 is dat € 25,80 (t/m 15 jaar) en € 31,80 voor leden van 16 jaar en ouder. De bondscontributie wordt door de KNGU o.a. gebruikt voor: wedstrijden, opleidingen voor trainers en juryleden, ontwikkeling van nieuwe lesstof en bestuurlijke ondersteuning voor clubs. Ook ben je aanvullend verzekerd via de KNGU, wanneer er tijdens de lessen iets voorvalt.

De yoga lessen zijn op eigen risico. Een losse les kost € 7,50.

Rustende leden betalen ¼ deel van de contributie + bondscontributie.
Als je 2x per week sport betaal je 1½ keer de contributie. Hierbij berekenen we de hoogste contributie + de helft van de contributie in de andere groep waarin gesport wordt.

Gezinskorting : Het 4de gezinslid is gratis.

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzeggen kan alleen vóór 1 december van het lopende jaar voor het nieuwe lidmaatschapsjaar.
Gelieve de contributie te betalen vóór 1 april 2023. Betaalt u niet op tijd, dan worden € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht. Bij tussentijdse opzegging is over het gehele jaar contributie verschuldigd. Bij tussentijdse aanmelding wordt de contributie in verhouding berekend. Wanneer iemand langdurig niet kan of mag sporten, kan hij/zij bij het bestuur aanvragen om rustend lid te worden.

Heeft u vragen over de contributie, neem dan even contact op met de ledenadministratie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.