Op vrijdag 10, zaterdag 11 en 18 februari heeft de jaarlijkse uitvoering plaatsgevonden.

Het thema van dit jaar was Verhuizen dit omdat we gaan verhuizen naar de Strypsedijk waar naast Tintestein een nieuwe zaal gebouwd zal gaan worden. Het decor Buurman en Buurman met verhuisdozen en ODI verhuiswagen heeft dan ook als gedachten dat we met elkaar de klus gaan klaren. Met zelfwerkzaamhed en hulp van iedereen zullen we de klus gaan klaren!

Tijdens de opening stonden alle groepen op het podium en werden er dozen doorgegeven met daarop de groepen. Achterin werden de dozen omgedraaid en stond er Verhuizen!. Na het openingswoord van de voorzitter ging iedereen groep voor groep het podium af.

Iedere groep liet zien wat er allemaal komt kijken bij verhuizen en hier hadden ze een leuke act bijgemaakt. Er was door ouders, opa's, oma's en andere vrijwilligers veel geknutseld om het zo nog leuker aan te kleden. Voor de act begon kwam de doos met de groepsnaam weer voorbij met daarop een bord met deze groep ging laten zien.

Ouder en Kind 1- Huizen bezichtingen

Ouder en Kind 2 - Geld

Kleuters- Post

Steps en aerobics- Sleutel

Jongens/jongens Jeugd- Klussen

Yoga- Ontspannen

Senior+- Schoonmaak

meisjes- dozen sjouwen

Meisjes jeugd- Shoppen

Junior/Senior- Inrichten

Na het gymprogramma werden er lootjes verkocht en konden er leuke prijzen gewonnen worden. Ook voor de inwendige mens was er bij de bar van alles te koop.

Op de zaterdagen was er na de pauze het toneelstuk "Geestig" dat gespeeld werd door de ODI toneelgroep. Het was een leuk en grappig stuk wat heel goed neergezet is door de toneelgroep. Op zaterdag 11 maart heeft de toneelgroep dit stuk voor het laatst gespeeld in "De Man" in Oostvoorne.

We kijken terug op 3 leuke avonden waar onze leden en leiding weer gezorgd heeft voor een leuk afwisselend programma en een gezellig avondje ODI.