"En we nemen mee.....". Het thema van 2018. Hieronder staan een aantal foto's van een van de avonden.

Woensdag 11 oktober j.l. vond de jaarlijkse kleuterproeven plaats. Tijdens de kleuterproeven laten de kleuters aan hun ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's zien wat ze kunnen. Elk jaar heeft de kleuterproeven een thema. Dit jaar was het 4 seizoenen. Ieder kind was gekleed in het thema dit maakte het een kleurrijk geheel. De kinderen kwamen op met een liedje over de seizoenen en deden een dansje. Daarna werden er groepjes gemaakt en gingen ze bij een seizoen aan de slag op de toestellen. Bij de winter was er een grote ski waar ze overheen moesten lopen. Een sneeuwhelling waar ze vanaf moesten koprollen vooruit of achteruit. Bij de lente gingen ze met behulp van de touwen over een slootje met kikkers, rolde in de bloemen. Bij de zomer liepen ze met een strandbal over de balk, sprongen met de zon in hun handen in de trampoline. Bij de herfst liepen ze met een paraplu over boomstronken, sprongen in plassen en werd en geklommen.

Bij elk seizoen kregen de kinderen een sticker op een diploma. Na afloop kregen de kinderen een medaille en hun diploma mee naar huis en kregen ze een verdiend appalaus!

Zaterdag 9 september 2017 werd er in Rozenburg de 1e indviduele springwedstrijd georganiseerd.

Er werd geturnd op 3 toestellen. Namelijk trampoline, trampoline kast/pegasus en lange mat. Er hebben 18 leden van O.D.I. meegedaan. 

Per toestel werden de medailles uitgereikt. Er zijn 20 medailles gewonnen door de Odianen. Iedereen heeft super goed laten zien wat ie kan tijdens deze leuke wedstrijd!

 

Op woensdag 11 oktober j.l. heeft de jaarlijkse onderlinge wedstrijd plaatsgevonden.

Omdat de vaste oefenstof en de vrije oefenstof bij de meisjes niet meer met elkaar te vergelijken is, hebben we besloten om geen wisselbekers meer te doen maar een nummer 1, 2, en 3 bij de vaste oefenstof en nummer 1, 2 en 3 bij de vrije oefenstof en dit ook bij de jongens.

Iedereen heeft goed zijn best gedaan en laten zien wat ie kan.

Uitslag:

Meisjes
3e Izzy Pijnnaken, 2e Larissa Rodenburg, 1e Jasmijn Langedoen

Jongens:
1e Stein Snikkers

Meisjes Jeugd:
3e Myrthe Kramer, 2e Nova de Peuter, 1e Madelief de Kok

Jongens jeugd:
1e Yorick Schuurhuis

Jongens Junior:
1e Jari Stoffers

Meisjes junior- vrije oefenstof:
2e Julia Poli, 1e Rozemarijn Petrejus

Dames Senior- vrije oefenstof
1e Irene Klok

Kampioen van 2017 zijn:

Brons: Nova de Peuter, Merlijn Roos en Yorick Schuurhuis
Zilver: Jasmijn Langedoen, Julia Poli en Job van Oeveren
Goud: Madelief de Kok, Rozemarijn Petrejus en Jari Stoffers.

 

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en 18 februari heeft de jaarlijkse uitvoering plaatsgevonden.

Het thema van dit jaar was Verhuizen dit omdat we gaan verhuizen naar de Strypsedijk waar naast Tintestein een nieuwe zaal gebouwd zal gaan worden. Het decor Buurman en Buurman met verhuisdozen en ODI verhuiswagen heeft dan ook als gedachten dat we met elkaar de klus gaan klaren. Met zelfwerkzaamhed en hulp van iedereen zullen we de klus gaan klaren!